2007-07-01

Garanciális

Tisztelt Önkormányzat!
Köszönjük az új játszóteret a Bem téren! Néhány megjegyzést azonban tennénk, ha szabadna:
A játszótéri játékok közti rész kitöltésére szolgáló gyöngykavicsot valaki összekeverte vágott kővel, ami - a nevéven is benne van - vág. A kiskölkök meg a melegben mezítláb szaladgálnának, de így elég nehéz. A játékok alá szórt finom homokot iszonyatosan viszi a szél, néha az Arábiai Lawrence jelenetei elevenednek meg délutánonként. (A legtöbb gyereknek a szemét irritálja, kivörösödik és könnyeznek is tőle rendesen. A fiamnak meg kötőhártya-gyulladása lett tőle.)
A homokozót sikerült az állandóan napon lévő részre beszerkeszteni, ezért délután már akár tojást is süthetnénk benne, bár mi inkább csak várat építenénk ha lehetne.
A játszótér játékai 3 éves korig nem alkalmasak a játékra. (Kivéve az egy darab normál hintát és a már említett sütőplatni forróságú homokozót.)

A fentiektől eltekintve minden oké és Eu kompatibilis.

További hasonlóan sikeres játszótér építést kívánunk!

A szülők

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sokat jartam Bem terre homokozni, merleghintazni apukammal meg a 80-as evek vegen, kilencvenes evek elejen. Nemreg jartam arrafele es latom, hogy a regi homokozot, urhajot, merleghintat teljesen lezuztak. Azt gondoltam, hogy csak igy sikerult a jatszoteret EUkonformma varazsolni. Aztan igy ma a bejegyzesed alapjan tudatosult bennem, hogy megsem maradt jatszoter nelkul a Bem ter. Az uj homokozo mereteiben nevetsegesen kicsi, persze ez is tobb mint a semmi...

gyeregyuri írta...

Ez az egész játszótér-ügy az elhamarkodott gyárvárosi játszótér átpakolása utáni: gyorsan-csináljunk-valamit-mert-nem-vagyunk-népszerűek sorozat darabja. Például egy anyukát nem kérdeztek meg arról, hogy mit és hogyan kellene. Pedig a millió új beépítés és annak fiatal lakosai a kvetkező évben három év alatti kiskölkökkel árasztanák el a játszóteret, ha az használható lene számukra. Na mindegy.