2006-08-30

Újabb választási pletykák

Ma délután Szabó Joe (tényleg így hívják az MDF jelöltjét. Még a Fészekben is.) magyarázza a bizonyítványát a Fészek klubban. Mi meg megírjuk. De most a pletykák:

-Felmérések kimutatták, hogy Kovacsics mindkét nagy párt indulóját fenyegeti, annyira jól áll. (Én 30%-os támogatottságról hallottam.) El is indul nemsokára az úthenger, hogy a palit a pálya szélére tegyék. Rossz nyelvek szerint a szocik megdobnák egy alpolgármesteri poszttal. Na igen, de ahhoz valamelyik kompenzációs listára fel kellene kerülnie, úgyhogy át kell gyúrniuk a dolgot.

-A másik meglepetés Dr Schmidt "Szervuszkérlek-kezitcsókolom-mélytiszteletem" Péter, akinek bejött, hogy az elmúlt évben annyi mindent nyitott meg, adott át. Szintén jól áll a város lakói körében. Állítólag a Fidesz őt fogja megnyerni valahogy. Lehet, hogy Borkait lecserélik? Viktor úgyis azt mondta egyszer, hogy neki Győr nem prioritás, inkább a fix nyerő településekre akar koncentrálni.

-Elindult Dr Kun András honlapja. A készítők figyelembe vehették a korábban Molnár Csabánál eleresztett kritikákat, mert egészen pofásra sikeredett a dolog. Látszik azonban, hogy ez a netes jelenlét politikusainknál nem valami állandó dolog, hanem egy jön-a-választás-kéne-valami-de-gyorsan" magatartás része. Az oldal regisztrációs adatlapjából kiderült, hogy augusztusban kérték az engedélyt. És azóta hihetetlenül interaktív a tulajdonosa. Meg válaszol. Meg minden. Miért nem lehet ez a normális politikusi létezés része a két önkormányzati választás között is? Rejtély.

-A szociknak sikerült hihetetlenül poros programmal kirukkolniuk a Megyeháza előtti téren. Ezerszer vetített filmeket játszanak. (Ja, DVD-ről. A jogokat megvették?) Nulla közönség.
Tegnap viszont jó volt: Kraftwerk koncetrfelvétel ment délután ötkor. A program kezdete előtt. Természetesen abszolúte illegálisan. A technikusok ezzel szórakoztatták magukat. Meg engem.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szerintem Kova puskapora lassan elfogy, amúgy is már olyan ordenáré baromságokat mond, hogy még a naiv emberek sem hiszik el. Mindenesetre nekem mindegy, hogy Kun vagy Borkai csak ne Kovacsics, mert akkor ennek a városnak lőttek. Amúgy elég hülye, mert azt mondja, hogy a pártok hazudnak, holott ha esetleg nyerne, ezekkel a pártokkal kell majd egyezkednie.
Schmici viszont okos, tudja, hogy egy esetleges visszalépés esetén - akármelyik oldal nyer - ő kap egy alpolgármesteri széket. És higgyétek el, nem is akarna többet. Alpolgármesteri ranggal, nulla felelősséggel, de kellő hatalommal ugyanazt tudja csinálni, mint eddig.

Névtelen írta...

kun honlapja fos. kíváncsi lennék hánycáecceé csinálták... pf...

:b