2007-04-05

nem lehet kommentelni

azért így, de!
A Széchenyi térre park kell.
Akkor is, ha a szűklátókörű béna győri kulturális elit nem látja be, csurákostul, hartyándistul.
slussz.
passz.

3 megjegyzés:

gyeregyuri írta...

Pedig lehet. Mármint kommentelni.
Ez a város főtere. Korábban piactér. Meg a kaloda is itt állt. Volt itt kivégzés is. Meg katonai parádé. Aztán autóparkoló. És ami a legfontosabb: régen az összes vendéglátós óriási kerthelyiséggel bírt itt. Köztük a Lloyd aljában lévő étterem. Úgyhogy a parkkal csínján, de a vendéglátást mindenképp. És szerintem egy kamaraszínpad is nyugodtan elférne. Nem a Charlie koncerthez, hanem valami aprósághoz, aminek kiadásait nyugodtan beszedhetnék a térre kitelepedő vendéglátóipari egységektől.

vorvor írta...

nem egy angol parkra gondoltam, de zöldre, pár fára,bokrokra, kovácsoltvas padokra, macskaköves girbe-gurba kis utcácskákat a gyep között (vagy ne is macskakő, legalábbra is az újabb, simább, a babakocsik miatt)
vagy nagyon komoly lenne egy sövény labirintus,de ez már nem a realitások talaja

Névtelen írta...

en ezzel kapcsolatban azt nem ertem soha, hogy miert nem a kompetensek vitatkoznak. bar mintha azok is vitatkoztak volna mar ezen, csak szinten valami 'egyetemistak olvassanak a padokon' koncepciora jutottak.

TRANSZFORMERSZ-TERET! szethuzhato padlot, mobil faburkolatot a gyep fole, mobil szinpadot, napernyoket, atalakithato multifunkcios teret!

:b