2006-09-15

faszjóska


Azért az lássuk be, hogy a biciklizés alapvetően infantilis dolog. De még nem is ezzel van a baj.
Hanem hogy egy maroknyi biciklis, aki annyira ráér, hogy két keréken ődölög a városban, kitalálja, hogy ki kéne tiltani az autókat a városból. Persze. Kitiltani. Azért azt vegyék figyelembe, hogy nem mindenki ér rá ennyire. Másrészt nekem igenis fontos, hogy az üzlethez közel parkolhassak egy hétvégi vásárláskor, vagy hogy a moziba ne kelljen kilométereket gyalogolni.
Különben is: aki felnőtt korára nem tud megtakarítani egy autóra valót, az gondolkozzon el az életvitelén. Mert nem kötelező sörre meg hülyeségre költeni azt a pénzt. Aztán meg óbégatni, hogy az autósok így, meg úgy.
Én már a járdára felfestett kerékpár utat is túlzásnak találom. Miért nem lehet a városból kifelé venni az irányt, ha már annyira biciklizhetnékje van valakinek? Tekerjen el Ságra, nagyon szép vidék, aztán ott van Pannonhalma meg egy csomó más nagyon szép úticél. A városi közlekedést pedig fogadják el, hogy dolgaikat intéző emberek használják, akiknek fontos, hogy minél előbb végezzenek és mehessenek haza családjukhoz.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egy igazi önző,ostoba és rendkívül unalmas ember vagy.